Jag är ingen kreativ hårboll

Hittills har dagen varit nästintill v ä r d e l ö s sitter bara av tid.. Men men!!
Har bestämt med Carrobajs att imorgon åker vi till Romme, jag ska fota, hon ska kolla på tävlingar och jag ska köra bil :D Tut tut!

Haha, dagen har mest bestått av Facebook dock. Haha, Lingan.. Världens goaste Ling tror jag! HAHA, fyfan vilken knäpp människa :D Mathilda och jag, vi kan vara ganska dryga - men vi har jävligt kul! Eller ja, jag iaf! Hahaha.
Och det är lite samma med Lingan, man blir så.. eh.. full i fan och skratt. Jag mognar av lite och blir sveriges drygaste som bara jävlas med folk. Typ som Stinky! Elin blir jävligt irriterad, och camilla också! (jag har tappat räkningen på utskällningar. Haha), men äsch vafan. Kul är det ;-)
Som idag:
Jag: "DU ÄR SOM HON MARLENA ERNMAN. Jag kan typ se dig framför mig, i duschen stå och sjunga opera.. Oj vad fel det ''lät'' "
Sofia: "SLUTA TITTA PÅ MIG I DUSCHEN. Pervo!"

Hahaha, jag satt och skrattade rätt ut.. Mamma undrade vad jag höll på med. Hur ska man förklara det? Jag fick mig en redig utskällning för nån dag sen att jag inte jobbar. "Eh.. Jag stavade fel på engelskauppgiften?" Nono, så kan man inte säga. TUR ATT JAG INTE GJORDE DET DÅ.

Hur som haver, ikväll ska jag ut till min lilla, gulliga, söta, bästa, underbaraste häst! Så det så. Han var så lycklig igår. Trickträning idag med honom. Wiiie! :-)

Kommentarer
Postat av: iibawyqukod1

zukbawyqukod1 <a href = "http://www.planetpapers.com/Assets/77894.php" >free ringtones</a> [url=http://www.planetpapers.com/Assets/77893.php] ringtones [/url] [url] http://www.planetpapers.com/Assets/77897.php [/url] [a] http://www.planetpapers.com/Assets/77896.php [/a] zadbawyqukod1

Postat av: S

Vi lockar fram varandras värsta sidor, stackars elin och camilla! hahahaa :D

2009-04-08 @ 10:52:32
URL: http://www.sofia-ling.deviantart.com/
Postat av: Tessan

blogga din hårtuss

2009-04-09 @ 21:27:15
URL: http://medsoleniogonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0