4 dagar senare..

Ja jäklar, nu har jag inte skrivit på 4 dagar ;)

Vi börjar med fredag em/kväll, på vilken jag red Svördur. Han var superduktig !!
Mitt minne är bra men kort, så jag kommer inte IHÅG vad jag gjorde mer...

På lördagen började jag med att rida Svördur, vilket även den här dagen gick super. Han är verkligen en underbart trevlig häst! Vi "stal" sedan mosters bil, mamma och jag, så fick jag övningsköra upp till Eskilstuna för att kika på tävlingarna där. Fanns några superfina hästar, och några mindre fina också, och jag träffade på några underbara människor. Kanoners !! :)

Och slutligen på söndagen, igår.
Började dagen med att ta med min fina fux ut på promenix i skogen. Jag märkte att han var lite lätt överladdad men jag tänkte inte mer på det. Jag skuttade över en pinne i skogen och det var kul tyckte Lúkas. TJOHOOOOOO sa han och bockade, sparkade och for iväg. Och där stod jag.
Pang sa det så fick jag en hov på låret. "VAD I HELVETE HÅLLER DU PÅ MED???!"
Han är gullig, han vände upp mot mig och så skakade han !! Lilla hjärtat :(
Så sänkte han huvudet och knallade bakom mig. Sen kom vi ut i skogen, då började hopperiet igen. Men det var lugnt, för den här gången hoppade han inte på mig.

Vi fortsatte knalla hem längst grusvägen och då kom självklart stona som går där. Loket gnäggade och började visa upp sig. KANONKUL. Men han lugnade sig snabbt när jag fortsatte i mitt tempo.
Bestämde mig för att släppa honom i paddocken, vilklet visade sig att vara en bra idé, han bockade, galopperade, bockade lite till, visade upp en fantastisk trav, bockade ännumera, sparkade med benen åt alla håll och bockade lite till.
Efter en stund bjöd jag in honom till mitten och då kom han på en gång. Duktig kille !
Ut i hagen fick han gå och där sprang han lite till. Suck. Men han är söt :)

Red Svördur efter det och idag var han lite mer "rädd", men det gick jättebra och han var riktigt avslappnad mot slutet. Underbara häst alltså !!

Åkte vidare till Clinic på Strömsholm, träffade en hel del människor där och skrev ner 10 sidor med bra tips och trix. Några kunde jag sen tidigare, men de blev nedprintade ändå. Alltid bra att kunna ta upp :)

Efter den åkte jag till hästarna och började med att bli longerad på Skuggi i repgrimma. Vi fortsatte med att rida i rep och repgrimma. Han var kanonduktig och jag fick kanontölt ! Haha. Sjukt häftigt.

Red även Fylkir och han var desto bråkigare. Efter en stund taggade han till och blev riktigt fin. Duktig duktig!

Summa sumarum, duktiga hästar, en kanondag och en astrött Frida.
Nu blir det Tv!
Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0