Tyst och knakigt på samma gång.

Är ensam hemma, vilket jag egentligen avskyr. Uha, fruktansvärt läskigt ju!!
Sitter ivf och pratar med Lingan på msn, hon bara klagar :-)

Idag insåg jag hur mycket jag hatar barn. Det är vidrigt vad jag hatar barn.. Och sådär. Dessutom ser jag på en rutten film på 4an.

Jag orkar seriöst inte skriva någoting mer.


Näe, nu tar jag sommarlov.

JAJAMENSAN DET GÖR JAG!! Idag är det sista DAGEN FÖR MIG I SKOLAN!! Sen får jag sommarlov 10 veckor (kanske 12, jag har ingen aning) Wiiie!!

Idag ska jag ut och skritta lite i skogen med Loket tror jag. Camilla sitter här och snokar på vad jag skrivert och gör, jag är en väldigt intressant person.

Jag har en ny teori;
Vad är älgens horn gjorda av? Hornceller? Näe, inte riktigt va. Men om horncellerna tar slut vad händer då? Hm.. Varför stångas Älgar? De är så dumma. De påminner lite om Lingan faktiskt :-)
Liten hjärna, knäpp, bor i skogen och tycker om att slåss. Äter honung och bär.

Haha nyss ringde det på min mobil - det var min mentor Erik som ringde. Haha, pinsamt. Jag förstog ingenting.
Dessutom ville han inte sluta prata - det ville jag ;-) Och inte vet jag hur han fått tag på mitt nummer :-S
Haha. Jaja, våran skola är lite special.

NÄE.. Nu orkar jag inte mer.
Over and outtttt
Frajda yo.

image19

Sofia luktar kiiiss.

Ja så äre.


Igår blev det inget tömköra, tvättade och shamponerade Lúkas istället. Eksemet börjar komma nu så det var bara laga täcket (tack mamma!) och smörja. Nu blir det smörjning varje dag med salvor, oljor och sånt.. Uffa.. Det är så jäkla trökigt med eksemet. Stackarn.

6 dagar kvar, sen är jag på väg till Islandet. ;-) Wiie! Det blir nog grymt skoj. Längtar jättemycket!

"Någon" hade ställt mitt mobilalarm på 03.40 på lördag.. Undrar vem.. ;-) Haha Sofia, du kommer aldrig lyckas. Jag är för bra :-D
Elin Älg sitter och är allmänt tyst och diskuterar pengar, Camilla Prilla sitter och pillar sig i naveln. Och Lingan sitter här och säger "Skriv blogg" "Du skriver så tråkigt!" och så ska hon läsa över axeln. Hm..?

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄE. Hörredudu. Ikväll ska jag göra nåt skojj. Wieho. Undrar vad.

Tjing

image17
Den berömda korven
Lingan

Undrar hur många hjärnceller som bränts av idag.

Jo, för nu har jag jobbat stenhårt!! Ska bli klar med esteten idag tänkte jag, nu är det ju bara 1 vecka innan jag slutar skolan och åker till Island!! Ska bli sjukt spännande.

Elin sitter här och klagar över att hennes syster vill komma in här på JB och gå Entreprenör.
"Åh nej inte två Elin här på skolan"
"Vaddå? Hon heter ju inte Elin heller.. Hon heter ju nåt annat"
Suck. Haha

Vad händer senare?
Efter skolan ska jag åka "linje 12 - Vallby via centrum ankommer nu" och åka till mormor. Ska fortsätta högtryckstvätta alla mina saker så att alla bakterier dör. Hm.. Förutom att hälften av sakerna gått sönder pga trycket så är det bra förövrigt. Haha. Mina vita saker blev vita igen!
Tänkte tömköra min häst på grusvägen senare, göra mycket lösgörande. Sen tänkte jag göra små volter så som Tessan lärde mig för att lösa upp hans bakkärra och se om han inte vill vila på benet lika mycket som på det andra. Han var spänd över en muskel i ryggen igår och ömmar om man trycker. Masserade och tillslut slutade han reagera på det. Hoppas det inte är någon fara, stackarn. Nåja.

Sofia vill ta en promenad men jag orkar inte. Ska ladda mina geniknölar och fortsätta skriva på den här jäkla portfolion.

Tjingeling potatissallad.


image16

Hoppsan jag sprutade för hårt..

Haha. Idag har jag högtryckstvättat nästan hälften av Lúkas grejjor. 2 gånger vardera + tvättade i gulsåpa där emellan. Några saker gick lite sönder (suck) men betten!! WOW. De har nog aldrig varit såhär rena ever.
Packat ihop fler grejjor som ska högtvättas imorgon.

Imorgon ska jag åka och titta på Sleipnirs finaler. Mamma orkade inte träffa folk idag så vi åkte till mormor istället (och tvättade).
Sen ut till pållen och bära vatten och JAG fick bära en tung jävla sten till badkaret.. Bah!! Hans blåsor börjar försvinna riktigt bra, men han hade skärsår på rumpan.  Hm. Skumt.

Nu ska jag packa för jag ska sova hos Madde idag. Tjingeling. :-)

image15

Älgar och katter.

Idag har det varit en jobbig dag, fylld med trötthet, bortgjordhet, puckade människor, skratt och hästar.

Dagen började med att jag vaknade way to early och satte mig här framför dumburk 2. Loggade in på MSN och där var Sofia. Vi pratade om prefixer (eller hur var det?) och skit som vi skulle ha till matten (vilket resulterade i en genomgång på 5 sekunder medans alla andra hade ca 2 minuter..).
När matten var klar skulle alla som inte hade rester kvar få gå = jag och sofia kunde gå. Men nej, Elin och Camilla hade rester så vi stog kvar som de kämpar vi är.
Eftersom vi inte hade något att göra så började vi störa Elin = Älgen och Camilla. Men det fick vi inte, näe..
Såååå jag började ha djupa samtal med matteläraren (logik tillhörde tydligen matte!) om mina färger och att "min cirkel kanske är din kvadrat, men om jag gör så här (cirkel med fingrarna) kanske du ser den såhär (kvadrat med händerna) men du tror att det är en cirkel?" osv. Om hajen också.
Men han tyckte att jag skulle sluta störa honom, jag antar att jag slutade med det.. Ligger på G+ förövrigt i matten. Prutt.
Efter lunchen (jag åt som en gris, men mådde duktigt illa sen) så gick vi till culturen på mediefestival. Elins grupps film visades och jag tror faktiskt alla skrattade. (dock är det inte bara negativt ;)) var ganska roliga missar, ett stativ, den halvdöda misshandlade människan sätter sig upp.. hahahaha. Ja herregud.

Efter det åkte jag till mormor och åt godis :-) Och sedan ut till pållen och red ut en sväng. Han travade på av bara satan och sen när vi skulle ta tölten gick det åt helvete. Han var travtaktig och sedan passtaktig - och sen skulle han gå hem. Jahapp.
Red en bra bit till, vände och då minsann kunde hästen tölta.. Jag säger då det.

Justja; Nu ska vi prata viktiga saker här.
Igår flyttade vi Lúkas, Glampi, Azola och Hrói från Värntorp - ja det gjorde dem. Anledningar kan tas på MSN.
Och jag har både hört och läst att vi tydligen ska ha flyttat dem till ett annat stall vilket är helt absurt..
De har inte flyttat till något annat stall, de står på annan mark - isolerade. <---- OBSERVERA DE ÄR ISOLERADE!! ÄR DET NÅGON SOM INTE FÖRSTÅR SÅ SKRIV EN KOMMENTAR.. BAAH!!
Om folk fortfarande vill veta föreslår jag att ni tar kontakt med mig på MSN;
bejbii_friiidah@hotmail.com

Imorgon ska jag nog ändå åka och titta på Sleipnirs lätta. Måste ju heja på Skogsholmen nu ju :-) Anna - Starri, Mathilda - Hnokki och så Erika (som inte kommer från skogsholmen dock) - Vidalin!!

Heja heja..!

ÅVER ÄND AOT

image14

Händer och fötter, nu händer det saker.

Jajamensan, igår kom mamma hem och sa "Du, nu flyttar vi hästen idag"
Jag såg mest ut som ett levande ? och förstod ingenting. Nähä, bra okej.. Jaa då vet jag.
Madde, jag och mamma åkte till ett place och hämtade transporten. Sen bytte vi bil med Marie som skulle köra hästarna. Åkte till Lúkas och han kom till mig :-D Och lastade efter lite om och men. Han var jätteduktig!! Skrutten.
Hrói gick bara rätt in! Sen åkte vi iväg och det tog ett bra tag. Men nu står de i skogen och har det bra, utan att ha några andra hästar runt om sig. Bra va?

Idag är det en pissdag. Kom hem halv 1 inatt från pållen och åt lite. Men precis, lite. Jag är Vrålhungrig idag.. Finns inget hemma heller!! Suck.
Men men..

Åh. Nu ska jag sova en liten stund till. Ska gå till skolan om 1h 20 min..

 image13

Shibbyyy!

Nu händer det saker.. Haha, knäpp mamma man har :-D

Idag har dagen varit full av skratt och knäppa påhitt.. Ta t ex Sofias skitroliga blogg! Hahaha. Ja herregud!
2 prov har jag haft också.. Gick inte så jättebra.. Men men! Det är bara ta nya tag..

12 dagar till Island!!!

Pessimisten har talat..

"Den har aktiviteten passar inte mig eftersom jag ogillar att gå runt i skogen, jag tycker att det är en tråkig plats med för många tallar och granar. Eftersom jag inte går runt i en skog frivilligt kommer jag antagligen aldrig behöva kunna tälja ett spjut eller leta efter saker."


Haha, så typiskt Sofia ;-D

206 ben har vi allihop, ändå springer jag så långsamt.

VEM ÄR BÄST DÅ? Joo, jag!! Äntligen fick jag det trådlösa internet att fungera :-)

Hm. Idag skulle jag ta av Loket täcket i hagen. Brukat alltid gå bra. Men nej, inte idag.. Han blev rädd för någonting och stack iväg med täcket hängandes runt halsen, ner på bogen och ner på benen. Magplattan gjorde så han trasslade in sig i denne och han hade panik runt i hagen. :-(
Jag i halvpanik sprang runt bakom och försökte få honom att lugna sig, tillslut (efter en evighet!!) stannade han och jag kunde gå fram och lugna honom. Tog det luuugnt och försiktigt. Tillslut fick jag av hela skiten och lyckades lugna pållen.. Då fick han nåt ryck igen och sprang runt hagen och drev på Hrói!! Grrrrr.
Fick tag på Lúkas, slängde på ett regntäcke och sen vare bara försöka få tag på Hrói. Tog ett bra tag men se - tillslut gick det!!

Sen åkte vi till den där Övningskörar kursen man tydligen måste gå. Knepiga människor där, en som kommenterade nästintill allt och var allmänt dryg. Suck. 3 timmar med massa dåliga skämt.. Phew. Nu äre över dock!

Jag är skittrött nu och måste plugga. Har 2 prov imorgon och förstår inte vad jag ska plugga..

Over and out ;-)
/Frajda

Nu har jag gått upp 100 kg..

Näe inte riktigt, men en dag hos mormor och man lyckas pilla i sig dubbelt så många kalorier än vad man ska ha :-)

Idag har jag bara pussat, smörjt och ut och vandrat med Lúkas. Gick väl totalt bara 1 km, men så kan det bli ibland.. Stackarn. Imorgon ska jag tömköra honom en snabbis - För sen ska jag lära mig köra bil!! Eller tja, det är 1 månad kvar innan jag absolut får köra (9 juni närmare bestämt. MEN DÅ ÄR JAG PÅ ISLAND!!) men man måste gå sådan där konstig kurs ;-)


image11
Lúkas frá Valshamri
f. 1997
e. Tývar frá Kjartansstöðum
u. Agnarögn frá Valshamri
Min bara min!!

Begäran hit och dit. Är man anställd eller?!

Pessimisten klagar, Optimisten optimistar sig och nu ska optimisten göra ett försök att omvandla pessimisten.

Jag insåg att jag glömde äta frukost när magen började vråla i klassrummet, gick till ICA på rasten och köpte Polly. Åt några stycken innan jag mådde illa. Jag har fått blåsor i munnen?! Haha. Lustigt sammanträffande :P Ont gör det iaf, stackars Loket som hade fullt förut. Uha.

Idag står det på menyn "Pasta med sinksås" hm.. nåt nytt? Undrar vad det är för något ;-)
Sen tror jag faktiskt att jag hoppar på bussen till vallby och åker en sväng till Mormor. Inte varit där på ett tag (host). Hehe

Ska jobba lite med webbdesign tror jag. Det här var ganska trökigt. Är nästan klar med min sega hemsida. Sen är det 10 andra hemsidor som ska byggas och fixas med. Suck. Mycket jobb, lite tid. Nu tog jag iof ännu en till rast. Men äsch, man kan inte jobba hela tiden heller. Näe. Nån måtta får det vara!!

Lingan här sitter brevid och snokar. Det var på hennes begäran jag skriver det här inlägget. Hon klagar på att jag skriver för sakta. BAH!! Sakta, jag? Tss ;-)

Det är svinkallt här inne, jag har nog feber. Så kan det gå när man står ute i regnet 7 timmar!!!!! Usch. Så dum jag är.

Ikväll ska Bengt och jag ut och rida tror jag. Hästarna måste ridas, men vet inte om någon är så sugen på det egentligen.

NÄE!! Nu ska jag nog bli social med pessimisten, innan hon exploderar av tråkighet.
För att härma Camilla:

Over and out
Frida

Pessimisten och Optimisten

Igår var jag och madde i stallet (as usual) men min kusin Elin (4 år) var med också :-)
Hon fick rida på Hrói men "Jag vill rida på Lukas!! Jag vill rida på din häst Frida!" ;-)
Lúkas sjukan går i släkten?! Hehe
Madde och jag smörjde, sprayade och sov med våra pållar. Mysigt!!

Igår ringde jag till Erika men hon sov, så jag pratade om allt och ingenting med Erikas mamma Madde.
Och om Erika säger ja så kommer jag och min Madde (som nu kommer bli omdöpt till Bengt) att sova
där fredag-lördag och sen följa med på Sleipnirs Lätta vår som hästskötare och hjälpare ;-)

Pessimisten Sofia sitter här brevid och klagar över att allting är så tråkigt, Elins ben är i vägen och det ena med det sjunde.. Tur att Optimisterna Elin, Frida och Camilla sitter här och lyser upp stämningen med deras närvaro.

Nähäpp. Snart äre time for work. Men tänka sig att medans Elin var 'sjuk'har Frida gjort klart deras arbete till tidningen! Är jag inte bara bäst?

Tjing
Ling, sluta läsa över min axel!!!


image10

Nedräkningen har börjat!!

Jajamensan det har den!! Om 14 dagar och 5 h så är jag påväg till Island! Hjälp så läskigt, men ändå så sjukt kul :D
Nu ska jag leta vart Valshamri ligger också.. Hm.. Undrar vart. Jag hade ju det på datorn förut, :S MEN såklart att det försvinner. När jag tänker efter så var det faktiskt på stora datorn..

Elin är inte här idag heller (nörd ;)) och jag sitter här själv med Sofia.. Uha, det bådar inte gott för Camilla sen :)
Muahaha, nej men seriöst. Idag ska vi vara seriösa. Eller var det på onsdag?

Igår snackade jag med Tessan igen, det var ett tag sen ju!! :-) Mitt moraliska stöd ;) Asgrymt. TessPest :) Wiie!

Delar av mitt hår är jätteblont i solen :S Skumt. Ser lite hej kom och hjälp mig ut. Ska färga om det till mörkbrunt igen. Najs.
Påtal om hår - jag hade en skitskum dröm inatt. Jag var hos en frisör som var "expert" enligt honom själv. Han skulle blondera mitt hår men gjorde bara halva typ. Underhåret var plommon lila och slingat blont + lugg blond.
Hm.. Egentligen var det ganska snyggt ;) Men jag hade lite lätt panik, skulle pröjsa 1500 spänn för det! Hade 200 på kortet, fick låna av en av mina gamla (ja, från lekis-6an) kompisars mamma och skulle betala tillbaka om 2 månader (dvs i juli). Hm..?

Nu ska jag kolla WF och sen ska jag leta efter någonting att titta på på Youtube.
Tjingeling


image9
Lúkas fick låna Drejjans och min rosett. Är han inte najs i grönt? Vi satsar på grönt i år!! ;-)

Hjärnan knakar och det gör mina ben också.

Loket blev lycklig, jag släppte ut honom i hagen igen.
Det var SKITLERIGT!!! i den hagen han gick i och han såg lite lätt ledsen ut. Vi diskuterade lite och insåg att Hróis sår ser grymt bra ut fastän han inte varit isolerad = Lúkas fick komma in i flocken.
Han bockade och sprang runt ( Jag sprang efter och tittade ifall han åt smörblommor. Icke sa nicke, han åt klöver och sånt runt om smörblommorna)

Jag har fått 3 nya problem:

Problem 1 - Har universum någon form?

~Milli~ säger:För att om vi skulle säga att universum vore format som en stjärna ... finns det väggar då? Så om man kommer med ett rymdskepp till slutet av den där stjärnan... krockar man då? Dem säger ju att universum är evighetsstort... men någonstans måste det ju ta slut

Problem 2 - Vad är egentligen färgblindhet?
Jag kanske ser min värld i såkallat svart/vitt medans det kanske är gul/rosa men jag tror att det är svartvitt..

Problem 3 - Tänk om allt inte finns?
Att om jag vänder mig om så finns du egentligen inte där? Det är bara illusioner alltihopa. :O

Näe. Nu ska jag sluta tänka for a while. :-)
Ska avsluta med det enda jag tänker på när jag hör folk: LÖJLIGT!!
Eller ja, LÖJLIGA det är vad ni är!

Suck :D


Träningsvärk och chipssmak.

Japp.. Uscha.
Igår stod jag ute i regnet från 10-5 och tränade armuskler och benen ;) Mahaha, jag och mina idéer. ;)
6 var jag hos alina och sjöng Singstar med brudisharna. Är hes idag. Haha. Vi sjöng en spansk rockballad - vilket visade våran inkompitent på spanska.

Nu ska jag åka ut till Lúkas och mocka, pussa på honom och klia honom bakom örat. Stackarn! Får gå i en liten hage.
Imorgon ska han iaf ridas!!

Sen ska jag iväg och träna. JAG SKA BLI SLIMMAD!! ;)

Tjing


Jag funderar och funderar..

Dags att fundera lite..

Jag har några frågor som inte har något svar än, hjälp mig någon?
Då kör vi.

Problem nummer 1
Vi säger att en haj äter upp mig HEL, jag ligger i munnen och sväljs inte. Borde inte jag ha stor chans att överleva då? Syre får jag genom "ventilerna" som hajen andas genom.

Problem nummer 2
Allt är uppbyggt på ingenting. Om man delar atomerna på 2, och sedan de delarna på 2, och sedan de delarna på 2 osv. Tillslut borde det inte finnas någonting kvar? Så allt borde vara uppbyggt på ingenting?
Det här är något MILLI tutat i mig, och jag får huvudvärk när jag tänker på problemet ;)

Problem nummer 3
Om jag bytte ögon med t ex Sofia och hon ser hela världen i rosa och jag "normalt" (för mig) borde inte vi få jättechockar då? Hon tror att rosa är normalt men hennes rosa kanske är min grön men vi tror att det heter rött?
Sist jag tänkte på det här red jag i skogen och försökte föreställa mig allt rosa.

Problem nummer 4
Om jag byter hjärna med t ex Sofia blir jag henne då eller blir jag jag? Hamnar jag i hennes kropp eller är jag kvar i min kropp och tänker som henne? Eller vad händer?

Problem nummer 5
Vad händer om jag skulle tappa hjärnan? Lever jag då (vi säger att JAG har kontroll på alla organ) och inte kan tänka? Eller kan jag fortfarande tänka?

Problem nummer 6
Tänk om alla ser olika. Typ att smal kanske är jättetjock för någon men att vi tror det är smalt? Sofia kanske egentligen är grön med vårtor men jag ser henne som jag ser henne nu. Hjälp vad läskigt :-S

Nu ska jag jobba matte ett tag.. Återkommer.

Blåsor hit och dit, snart blåser jag bort..

Igår var veterinären åter ute och tog prover på Lúkas och Hrói.
Hon spräckte blåsor och tog blodprov - hoppas verkligen det visar något den här gången
+ att vi fått veterinärintyg från vet 1 på posten i förrgår som ska in till tävlingsledaren så att vi får pengarna tillbaka. 1200 spänn, najs..
Behövs nog till veterinärkostnaderna..

Stallet är isolerat 10 dagar, Lúkas står för sig själv också 10 dagar i en liten hage med pyttelite gräs samt fri tillgång på hö. Sen ska vi släppa ut honom igen och se om han får nya blåsor i munnen. Då har han ätit smörblommor.
(Jag tror dock iaf inte att det är smörblommor! Han har gått i små hagar med smörblommor - inget bete - utan att käka dem. Varför skulle han då börja nu när han står i hagar med gräs? Näe. Jag köper inte det!)

Ska någon tävla Sleipnirs Lätta vår om 2 veckor förresten? Jag ska vara veterinärs assistent på söndagen.
Ev. ska jag vara bisittare också..

Nu är vi på G.

Japp. Nu fick jag ett samtal från mamma, Veterinären kommer till Lok klockan 14.00 så jag är där till 1. :-)
Soft dag, 1 lektion, lunch och hem :-)
Smileybomning. Det kommer komma 3!! inlägg idag.. :-S Skriver ett till hur det går och vad veterinären säger/tycker/tänker..

Skolkare och trökmånsar.. :-)

Sitter i skolan och väntar på att Programhanteringen börjat. Sofia och Elin skolkar så Camilla och jag är utelämnade till vårat öde.. :-(
Moahaha.

Idag skulle veterinären komma ut och ta nya prover på Loket ju, så jag ska snart sätta på mobilen.. Har jättedåligt batteri (hurra frida.. Grattis) suck.
Om ca 1½ vecka går Sleipnirs Lätta Vår av stapeln, men jag är avanmäld pga blåsorna och även om det inte är smitta så är jag inställd på det.. Stackars Lúkas får aldrig tävla!
Varför känns det som om det inte är meningen att jag ska tävla i år?

Nästa vecka ska vi tydligen ha prov i programhantering (hur fan man nu har det?) så den här lektionen ska jag plugga tänkte jag. Men det är inte lätt när man är dö trött. Somnade 23.30 igår och ja, det brukar inte vara några problem att vara vaken dagen efter men nu.. :-|
Baah!

Nej. Jag ska vara lite social nu och inte skriva mina tankar utan säga dem. :-D
Tills vidare får ni ännu en bild på Lúkas (Det kommer bli mååååååååååååååååånga :-])

"Världens guld varken klirrar eller glittrar,
Det glänser i solen och gnäggar i mörkret"

image6

Nu rullar det in uppdateringar..

Lúkas och jag red ut med Madde - Hrói och Mari - Glampi. Hittade en ny väg som ledde oss till motorcrossbanan!
Lúkas tyckte det var jättekul att galoppera upp för backarna och exploderade 2 ggr. Sen red vi hemåt igen.
Han låg på ganska duktigt men fick en bra trav och då saktade jag av. :-)

Han har dock fått 4 nya blåsor :-( Veterinär skulle ut och kolla/ta prover imorgon!! Spännande.. Hoppas vi får veta vad det är..

Nu ska jag käka upp min ketchup indränkta spagetthi och köttfärssås :-)


Hm.. Funderingar från Frida

image4

Ja, det var det med 3 månaders mellanrum blogg va? Näe, här ska bli seriöst. VARJE DAG ska jag skriva. Japp!!

Lúkas och jag är strukna från vårens tävlingar; han vart skadad så vi har varit in och ut från Strömsholm med konstaterad "Akuta inflammationer i haslederna" (dvs på ren svenska Överansträngningar i båda bakbenen) och nu när han äntligen är på väg att bli igångsatt så får vi ett herpesvirus i munnen på hästarna. Eller ja, vad det är vet vi inte.
Dock tror både vet och jag att det är herpesvirus, vilket gör att jag strök mig. Vill inte ens tänka tanken att vi skulle smitta någon!! Nej fy. Usch.

Vi har flyttat till Värntorps Islandshästar i Elingbo över sommaren, sen får vi se vart vi tar vägen i höst. Letar stallplats här och var, har hittat några intressanta men vi får se vad som händer. Alltid bra att ha "i nödfall" planer.

Eftersom vi lagt tävlingarna på hyllan riktar jag och Lok in oss på att bygga muskler och hitta harmoni igen. Ridit ut barbacka i en annan variant av betless bridle och det funkar helt okej. Dock svårt att både bromsa och svänga :-)

I Höst fanns det platser för mig på Nina lektionerna!! Hurraay! Jag är lite småberoende av Nina, hon har hjälpt mig och Lok att komma enormt. Framförallt mig, jag har fått betydligt bättre koordination på mina rörelser och min kropp sen jag började rida för henne. "En balanserad ryttare ger en balanserad häst", vilket är ganska så självklart. :-D

Dagens citat:
"När vi tappar respekten för djur, tappar vi även respekten för naturen omkring oss. I slutändan tappar vi respekten för varandra."

Är helt kär i det citatet!! Så träffande.

Näe. Lúkas och jag tackar för oss idag och återkommer imorgon. Tills dess får ni nöja er med denna sjukt underbara bild Anna (http://www.simlir.se) tog på Lúkas och mig :-D

image5

RSS 2.0