Heja Sleipnir !!

I fredags åkte jag, mamma, Skuggi och Fylkir upp till Forsen i Riddarhyttan och till Edda/Forsens oktobertävling.
Vi var ett helt gäng från Sleipnir och jag tror vi var närmare 20-30 pers (!) som hejade, stöttade varandra och tävlade. Helt fantastiskt, snacka om att vi fått en riktigt bra samhörighet i klubben !!

På lördagen var Skuggi först ut i fyrgången. Vi öppnade med en väldigt ojämn tölt (galopp/roll och ren), fick till en bra trav, en (tydligen) väldigt dålig skritt och en fin galopp. Vi fick 4.4, 4.6 och 4.8 = 4.6 i snitt och en totalplats på 17e plats.

Fylkir nästa alltså. Han kändes ganska bra på framridningen och gjorde fina galoppfattningar.
Precis de som var felet inne på banan - vi fick en superfin vänster galopp istället för höger.. Efter försök till 4 fattningar fick vi till en rätt, superfin en.. Då var det dags att sakta av ;-)
Men som Karin (Fylkirs ägare) sa: "Äsch, detajler" ;-) Vi hamnade därför på 3.77.

Efter ett par timmar (i KYLA och regn) så blev det dags för tölten, där bara Fylkir skulle gå.
Slängde på mina tyngdboots och red lite till, vi fick 5.0, 5.0, 5.3 och hamnade därefter i B-final. :-D

På söndagen blev det alltså B-final och vi hamnade på 2ra plats på 5.08 (tror jag det blev), 5.0, 5.0, 5.0 och 5.0, 5.5, 5.0 :-) Jag var jättenöjd, även om jag var säker på att vi skulle få i alla fall en till 5.5a!

Vi stannade kvar en stund och hejade på övriga Sleipnir-medlemmar (HEJA! Vilket gäng vi är - riktiga rosettplockare :-)) och sen lastade vi och åkte hem.
Skuggi bockade iväg i hagen, överlycklig över att kunna springa igen och Fylkir sprang runt lite innan han ställde sig vid grinden och krävde att få gå in. Så småningom gick han iväg till flocken igen och blev tyst. Lilla hjärtat, han hade stått inne i sin box i nära 1½ dygn så jag tyckte inte det var mer än rätt att han fick gå ute den natten, trots protester ;-)

Jag var heeelt slut i huvudet igår och nu blir det vila ett par dagar för Fylkir, Skuggi ska jobbas på !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0