Att jag hade sådan tur..

Det finns en människa, som jag haft den oehörda turen att få lära känna. En underbar människa som man får rätt sorts respekt för från första stund. Och man vet att man får en sån oehörd respekt tillbaka, bara man är sig själv.
En människa som vet hur det är att sitta i samma situation, som LYSSNAR, som GER en så oehört mycket självförtroende, som hjälper en och som man verkligen kan lita på. Som man VILL lyssna PÅ tillbaka också. Som man inte vill ska må dåligt. Man tycker om henne för mycket!
Trots att denne person är blond så är hon långt ifrån korkad, och det känns som om hon på något sätt kan "läsa av" en. Jag har aldrig kunnat ljuga för henne (Inte för att det någonsin behövts, men inte en enda liten vit lögn har gått, inte kan jag lura henne heller för jag avslöjar mig själv..). Och jag har alltid så jäkla kul med henne. Det är en person som nästan vet mer om mig än vad jag gör! Den personen heter Tessan Bejje, och jag tackar henne för att jag mår så pass bra. Hon finns jämt där och lyssnar när jag är ledsen eller när jag är glad, när jag är förbannad och när jag är nervös, HELA tiden alltså. Jämt! Och jag bara VET att jag kan ringa när som helst. Om minsta lilla grej! Hon lyssnar faktiskt alltid.
Det betyder så himla mycket, jag tror aldrig att jag släppt in en människa så mycket..

Tack för att du finns Tessan, du är den bästa!!

VARNING ALLA HÄSTMÄNNISKOR

Fick nyss ett VÄLDIGT tråkigt mail på facebook!!!!

"Hej hej!
Jag tänkte bara berätta för er alla att vi har råkat ut för sjuka människor i vårat stall på eke i dingtuna. Tre av fyra ston är skurna av någon med vasst föremål i hagen varav en så djupt så att hon är sydd. Det stoet som blivit sydd har även blödningar längs slid väggen i slidan. Med detta mail vill jag bara varna er alla här på facebook som jag vet har häst i eller i närheten av Västerås. Händelsen är polisanmäld och polisen sa till oss att vi skulle sprida detta vidare så fort vi kunde. Därför ber jag nu er att skriva eller på något sätt höra av er till alla dom som ni vet har häst i Västerås med omnejd.
//
Michis"

Peppad

Peppad och klar, har ganska tråkigt just nu!
MEN snart så. Om några timmar åker jag till Dalarna. Kuljul. Nu ska jag sova en stund. :)

Du är du och jag är jag, vem är vem ?

Usch det är skola. INTE ROLIGT.
Snoozade 1 timme idag (underbart) och gick till skolan en kvart senare, vi hade ändå ingen lärare.
TRODDE JAG. Haha, vi hade lagom startat upp datorn när läraren knallade in "Jaha, jag skulle bara kolla vilka som var här" - FAN VAD GRYMMA VI ÄR CAMILLA, haha klara oss den här gången också!

Nu har vi resurspass i 3 timmar, jag måste verkligen jobba ikapp.. INTE ROLIGT. Usch. Massor med fotouppgifter och jag har inte någon jäkla idé.. Fan fan fan... Dokumentärbilder, minst 3 i rad? Jag tror att jag ska ragga upp min kusin Elin och ta med henne till stallet och typ fota henne. Hon är ju liten, och man kan alltid fota barn. Svartvitt is the shit.
Eller så tar jag på henne, på min syster och sen mormor. Hm.. jaa, där har jag idéer iaf.

Igår jobbade jag med Svörrebörre, vilken jäkla fin häst han är alltså.. WOW!! Det kommer bli kanon det där.
Sen så pussade jag och borstade Skroten, sen fick han gå in. Ska täcka på honom snart, jag vill inte :-( Men man vill inte göra det försent heller.. Skrutten !

Inatt kunde jag inte sova, sängen vibrerade igen. HAHA, det är jätteäckligt. Jag vaknar ibland (och så hänger inte hjärnan med från REM sömnen eller vad det heter, och då drömmer man samtidigt) och då vibrerar sängen!! Äckligt.

Idag ska jag nog ringa och boka provridning.. LÄSKIGT!!

Burre och jag ska ut en sväng idag, med Skroten som handhäst och klättra i skogen. Behövs.


Bubbahubbalej

... Ja

Foton slutade 1 så jag gick hem! Muaha, skönt.
Idag har det varit en dryg dag egentligen, dagen började med en jäkla massa stress (sprang ut 8.37 och vi brukar egentligen gå 8.28 någonting) inte bra Frida!!
Sen.. var det matte. Det gick som det gick, dvs inte alls, och nu sitter jag här med ett tuggummi i munnen och kollar på Oprah?! Usch. Jag hatar egentligen sådana program. ÄNDÅ sitter jag här. USCH FY BLÄ.
Nä.

Om en stund ska jag ut till min kära bästa häst och så ska jag jobba Svörrebörrebus också! Han är mysig han :D

Snart ska jag starta Boogeyman 2, men jag tror inte att jag vågar! HAHAHA, jag har fan mardrömmar bara av framsidan på filmen. HAHA, jag är typ sveriges mest lättskrämda.

På lördag ska jag tävla - OCH JAG STARTAR FÖRST!! Fyyyyyyfaaaaaaaaaan!

Världens bästa Burk!
Und liten tävlingshäst

Tunga dagar

I måndags var jag och Vidalin uppe i Haninge och tävlade. Vi kom hem med en blågul rosett med poängen 5.37 och en grön med poängen 4.3! :) JÄTTENÖJD.
Tack erika för att jag fick låna honom!!

Igår hände det tragiska att finaste Hrói fick vandra vidare till Valhall och springa på ängarna med Sleipner och såklart "min" Kolbeinn! Vila i frid gamle man <3

Idag ska jag ut och pussa på mitt Lok. Ska sitta med honom LÄNGE tänkte jag. Mitt hjärta..
Igår kramade jag om honom, grät och berättade hur mycket jag älskar honom. Man får sig en tankeställare när hästarna går bort.. Mitt Lok, han ska leva tills han blir 37.. MINST!

Jag är bara helt slut efter de här dagarna, så gymmade vi idag på idrotten. Tog inte i alls mycket, kroppen säger bara ifrån.
Är helt slut, försökte pigga upp mig med en kaffe men det höll inte i sig länge inte. Nänä. Suck.

Snacka om att jag är omotiverad över att blogga...

Rädsla blir oftast till blåa fötter...

Loksnok, den underbaraste i världen, är en häst som har mycket flykt i sig. Mycket har jag dock fått ur honom, men det finns kvar där och det jävliga är att den dyker upp när man minst anar det.
Idag t ex, skulle jag bada hans hovar (som jag gjort en jävla massa gånger i vår). Det har gått kanon, men nu ska jag vara elak och skylla lite på min mor.. Hon hade parkerat hans lilla hov i en hink och sen tappat fokusen. Pang säger det så är jodopaxen över hela golvet, hästen stegrar och jag svär. Lúkas tycker därför att VITA HINKAR är det vidrigaste här i världen.
SÅ, (idag) jag satte hans hov i hinken, sa till mamma att " Du.. var beredd, han spänner hela sig. Snart kommer han att kasta sig bakåt". Vem hade rätt? Jovisst, han slänger sig bakåt i ren protest, hinken flyger under honom, han blir rädd för sina egna ben, flyger skuttandes på 3 ben, jag flyger efter och pratar.
Försökte igen, hinken FLYGER iväg. Försöker en tredje gång med samma resultat.. Fan.
Tillsist blev jag arg och tänkte "Nä nu jävlar ska han ha hoven i hinken".
Så får man inte tänka när man jobbar med Lok.
Han for iväg, hinken flög och jag stog i hans väg. 400 kg rätt på foten. Gissa vilken fot? Jajamensan, den jag INTE skadade när jag for av - nänä. Så nu har jag ont i båda mina fötter :-D
Tack mitt kära Lok, tackar!
40 minuter senare hade jag jävligt ont i foten och inte lyckats få honom att stå kvar med hoven i hinken. Han lät som en gris och jag orkade inte pressa honom mer. Nä. In i boxen och sov med dig hästskrälle ;-)

Skuggi från Lugnadal

Finfin kille!!
(ÅÅÅÅH Jag ser ut som en kyckling.. Rund och gul..)

Finns det någon som förstår..

Näe.. jag orkar inte mer.. Mitt Lok..
Den finaste av de allihop.. Bli bra!! Nu.. Hjärtat..

Idag är han jättehalt..

Ett kärt Lok
Loksnok. <3

Jag är ingen kreativ hårboll

Hittills har dagen varit nästintill v ä r d e l ö s sitter bara av tid.. Men men!!
Har bestämt med Carrobajs att imorgon åker vi till Romme, jag ska fota, hon ska kolla på tävlingar och jag ska köra bil :D Tut tut!

Haha, dagen har mest bestått av Facebook dock. Haha, Lingan.. Världens goaste Ling tror jag! HAHA, fyfan vilken knäpp människa :D Mathilda och jag, vi kan vara ganska dryga - men vi har jävligt kul! Eller ja, jag iaf! Hahaha.
Och det är lite samma med Lingan, man blir så.. eh.. full i fan och skratt. Jag mognar av lite och blir sveriges drygaste som bara jävlas med folk. Typ som Stinky! Elin blir jävligt irriterad, och camilla också! (jag har tappat räkningen på utskällningar. Haha), men äsch vafan. Kul är det ;-)
Som idag:
Jag: "DU ÄR SOM HON MARLENA ERNMAN. Jag kan typ se dig framför mig, i duschen stå och sjunga opera.. Oj vad fel det ''lät'' "
Sofia: "SLUTA TITTA PÅ MIG I DUSCHEN. Pervo!"

Hahaha, jag satt och skrattade rätt ut.. Mamma undrade vad jag höll på med. Hur ska man förklara det? Jag fick mig en redig utskällning för nån dag sen att jag inte jobbar. "Eh.. Jag stavade fel på engelskauppgiften?" Nono, så kan man inte säga. TUR ATT JAG INTE GJORDE DET DÅ.

Hur som haver, ikväll ska jag ut till min lilla, gulliga, söta, bästa, underbaraste häst! Så det så. Han var så lycklig igår. Trickträning idag med honom. Wiiie! :-)

Fyfan

Jävla mongo.

RSS 2.0